Familie loopt deze zomer verder!

Na het grote succes van Het Mysterie Thomas Feyaerts vorig jaar, pakt Familie ook deze zomer uit met een interactieve app. In juli en augustus zullen de honderdduizenden fans zich opnieuw kunnen verdiepen in een meeslepend verhaal. Maar er is meer, want voor het eerst overbrugt Familie de zomer ook met korte, dagelijkse afleveringen. Elke dag kan de kijker via de VTM app een aflevering van enkele minuten bekijken, die hen een stap vooruit helpt in het app-verhaal.

Met de nieuwe Familie app en bijhorende korte afleveringen wordt het online succesverhaal van Familie opnieuw doorgetrokken tijdens de zomer. Vorig jaar verdiepten meer dan 190.000 gebruikers zich in het online mysterie rond het personage Thomas Feyaerts.

Intussen staat de seizoensfinale van Familie voor de deur en bereiken de intriges opnieuw een hoogtepunt. Op vrijdag 26 juni 2015 nemen de fans met een extra lange aflevering afscheid van het 24ste seizoen. Vanaf dan wordt een nieuw app-verhaal op hen losgelaten en kunnen ze elke dag om 20.00 uur terecht in de VTM app voor een korte aflevering van enkele minuten. Meer informatie over de inhoud van de app en korte afleveringen volgt later.

 

Download nu alvast de VTM app en ontdek het nieuwe app-verhaal vanaf vrijdag 26 juni 2015.