'Familie' en e5 mode stellen de nieuwe collectie van Casual 5 voor

14/10/2013 - 13:48

De dagen worden korter en het is buiten al een heel pak frisser. Dat is ook Modehuis VDB Fashion uit Familie niet ontgaan. Ze zijn de voorbije maanden samen met e5 mode druk in de weer geweest met het ontwerpen van een nieuwe herfst-/wintercollectie voor de hedendaagse man. Het resultaat: een  gloednieuwe Casual 5-lijn. Stijlvol, modebewust en uitermate comfortabel!

Casual 5, nu verkrijgbaar bij de e5 mode winkels en via de e5 mode webshop.

Voor meer informatie en verkooppunten: www.e5mode.be.

    

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

28min
Vr, 13/07/2018
28min
Do, 12/07/2018
29min
Wo, 11/07/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 22

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra