Delphine Van Winckel

gespeeld door Annelore Crollet

Delphine is de enige dochter van Agnes en het nichtje van Mathias. Ze was een moeilijk kind: het feit dat ze moest opgroeien zonder vaderfiguur zal daar zeker voor iets tussen gezeten hebben. Haar vader pleegde zelfmoord toen ze klein was. Ze herinnert het zich vaag en heeft het nooit kunnen plaatsen. Ze weet wel dat haar nonkel Mathias er voor iets tussen zat. Het verhaal ging in haar hoofd een eigen leven leiden. Wanneer ze Mathias leert kennen, leert ze hem ook appreciëren en zet ze de wraakplannen uit haar hoofd.

Delphine ging Toegepaste Economie studeren, zonder veel moeite, maar nooit echt gepassioneerd. Ze is mooi en ze kan mensen naar haar hand zetten als de beste. Delphine houdt vooral van Delphine: op zichzelf kan ze altijd rekenen. Dat maakt ook dat ze zich met momenten oprecht alleen en eenzaam voelt.

Wanneer Delphine Peter leert kennen, ziet ze in hem een ideale partner. Haar stoppen slaan dan ook door wanner Peter valt voor Elise Casters. In een vlaag van woede duwt ze Elise per ongeluk van een trap. Elise sterft en Delphine wordt opgenomen in een psychiatrische instelling in Frankrijk.