De Van den Bossches zijn terug

27/08/2010 - 16:16

Geeft Peter Van den Bossche zijn ja-woord aan June? Legt hij de beschuldigingen aan haar adres naast zich neer of laat hij zijn toekomst beïnvloeden door zijn familie? Maandag 30 augustus krijg je het antwoord in een nieuw seizoen 'Familie'.

'Familie' brengt in het najaar meer dan ooit herkenbare emoties, eigentijdse verhalen en hartverwarmende situaties, met geregeld een knipoog.

Bart en zijn Hanneke

Menig kijker zal de gevoelens van Bart begrijpen, want hij vindt het moeilijk om zijn dochter Hanne los te laten en haar als een jonge vrouw te zien. De jaren zijn gewoonweg voorbijgevlogen. Hanne vat nu al het laatste jaar van de humaniora aan, ze heeft met Remko een vast vriendje en ze wil zelf de 'grote beslissingen' nemen. Hoopt Bart dat zij voor ingenieur gaat verder studeren, Hanne voelt meer voor de mode-academie.

Kleine kinderen, kleine zorgen

Veronique bevindt zich nog in de fase 'kleine kinderen, kleine zorgen'. Als gescheiden moeder wordt zij geconfronteerd met het feit dat Cedric opeens liever bij zijn papa verblijft dan bij haar... Veronique wil uiteraard dat haar zoontje gelukkig is, maar hoever moet ze gaan in haar toegevingen? De moderne vrouw die met beide voeten in het leven staat, kampt met twijfels in haar rol als moeder.

Vlinders in de buik bij Mieke en Rita

In het leven van Mieke en Rita viert de romantiek hoogtij. Mieke is voor de volle honderd procent gelukkig sinds ze een relatie heeft met haar dansleraar Pieter en ze organiseert haar leven naar zijn ritme. Rita pakt het wat voorzichtiger aan in haar relatie met Dimi en ze doet er lang over vooraleer ze met hem enkele dagen op reis wil gaan. Aan het gepush van Maarten zal het nochtans niet liggen…

Enkele nieuwkomers

De Van den Bossches en hun entourage krijgen later in de herfst en in de winter te maken met enkele nieuwkomers, die voor korte of langere tijd in hun leven blijven. Nieuwe rollen die er aankomen zijn die van Heidi De Grauwe, Hans De Munter en Magda Cnudde.

Preview bij iWatch

De liefhebbers die meteen hun 'Familie'-honger willen stillen en ver vooruit willen kijken in het leven van de Van den Bossches, kunnen terecht bij iWatch en iWatch.be. De reeks wordt er in preview aangeboden.

'Familie', een nieuw seizoen vanaf maandag 30 augustus 2010

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

29min
Ma, 11/12/2017
25min
Vr, 08/12/2017
32min
Vr, 08/12/2017
24min
Do, 07/12/2017
28min
Do, 07/12/2017
25min
Wo, 06/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra