De nieuwe app: Familie Inbox!

FAMILIE INBOX: UNIEK IN BELGIË!

Na het interactieve Moordspel, pakt Familie opnieuw uit met een leuke nieuwigheid: de Familie Inbox. Benieuwd? Update snel je VTM-app!

Krijg vanaf nu persoonlijke berichtjes op je smartphone van je favoriete Familie-personage. Soms over zaken die je op het scherm zag, soms over heel andere dingen. En schrik niet als ze jou plots om persoonlijk advies vragen.

Je kan telkens één personage volgen. Wil je eens veranderen? Dat kan makkelijk. Maar het leukste is als je met enkele vrienden elk iemand volgt en nadien alles bespreekt!

 

Download of update hier de app. 

Heb je nog vragen? Neem zeker een kijkje naar onze FAQ!

Je kan tot het einde van het jaar meedoen met Familie Inbox. 

 

Nieuwe fragmenten

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Extra