Caroline Bruyninckx in 'Familie'

11/02/2010 - 07:00

Het is geen geheim dat Jan geen neus heeft voor zaken doen. Sinds hij samen met zijn zoon Maarten het café ‘Jan & Alleman’ uitbaat, is er nog geen dag zonder problemen geweest. Aan de administratie bijhouden, heeft hij helemaal een broertje dood en die slordigheid breekt hem zuur op. Zo moest de factuur van de brouwer al een tijdje betaald zijn. De man is het beu om op zijn centen te wachten en wil geen bier meer leveren.

De dochter van de brouwer maakt indruk

De dochter van de brouwer komt onderhandelen over de betaling, net wanneer Maarten alleen in het café is. Hij valt onmiddellijk voor de charmes van Kicky. Om indruk op haar te maken, laat hij zelfs uitschijnen dat hij de eigenaar van ‘Jan & Alleman’ is. Dit is de eerste leugen in wat een draaischrijf van leugens zal worden… Feit is wel dat Maarten uitstel van betaling krijgt. En in Dimi vindt de jonge kok een bondgenoot om Kicky te verleiden.

Caroline Bruyninckx

Caroline Bruyninckx geeft in ‘Familie’ gestalte aan Kicky. De actrice is bij de jongere televisiekijkers bekend van haar vaste rol in '16+'.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra