Caroline Bruyninckx in 'Familie'

Het is geen geheim dat Jan geen neus heeft voor zaken doen. Sinds hij samen met zijn zoon Maarten het café ‘Jan & Alleman’ uitbaat, is er nog geen dag zonder problemen geweest. Aan de administratie bijhouden, heeft hij helemaal een broertje dood en die slordigheid breekt hem zuur op. Zo moest de factuur van de brouwer al een tijdje betaald zijn. De man is het beu om op zijn centen te wachten en wil geen bier meer leveren.

De dochter van de brouwer maakt indruk

De dochter van de brouwer komt onderhandelen over de betaling, net wanneer Maarten alleen in het café is. Hij valt onmiddellijk voor de charmes van Kicky. Om indruk op haar te maken, laat hij zelfs uitschijnen dat hij de eigenaar van ‘Jan & Alleman’ is. Dit is de eerste leugen in wat een draaischrijf van leugens zal worden… Feit is wel dat Maarten uitstel van betaling krijgt. En in Dimi vindt de jonge kok een bondgenoot om Kicky te verleiden.

Caroline Bruyninckx

Caroline Bruyninckx geeft in ‘Familie’ gestalte aan Kicky. De actrice is bij de jongere televisiekijkers bekend van haar vaste rol in '16+'.