Britt Van der Borght vertolkt gastrol in 'Familie'

07/05/2010 - 10:21

Vanaf 17 mei 2010 neemt Britt Van der Borght een gastrol voor haar rekening in ‘Familie’. De actrice is zowel bij de jonge kijkers als bij het grote publiek bekend van haar vaste rollen en gastoptredens in populaire televisieseries als ‘De kotmadam’, ‘W817’, ‘Oekanda’, het theater en musicals.

Cultuurdienst

In ‘Familie’ zal Britt Van der Borght te zien zijn als Gerda. Zij werkt op de cultuurdienst van het stadhuis en is niet de gemakkelijkste tante. Buiten de lijntjes kleuren is niet aan haar besteed. Regels zijn regels. Hierdoor legt ze Pierrot het vuur aan de schenen. De jongeman belandt namelijk via zijn job als koerier voor Francis Food in het stadhuis en vangt op dat er een vacature is. Pierrot is niet van plan om tot aan zijn pensioen maaltijden aan huis te leveren en solliciteert meteen voor de baan op de cultuurdienst.

'De komende weken in 'Familie'

Hij is er van overtuigd dat de job hem op het lijf geschreven is, want hij kan zijn sociaal engagement combineren met wat hij geleerd heeft aan de universiteit en ondertussen een echt loon krijgen. Pierrot zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en hij kan aan de slag bij de cultuurdienst. Hij moet Gerda alleen nog een kopie van zijn diploma bezorgen en alles is rond. En laat daar nu net het schoentje wringen, want Pierrot heeft niet verteld dat hij zijn diploma niet behaald heeft… Hoe hij dat probleem oplost terwijl Gerda in zijn nek blaast, zien we de komende weken in ‘Familie’.

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Vr, 20/04/2018
28min
Vr, 20/04/2018
24min
Do, 19/04/2018
27min
Do, 19/04/2018
25min
Wo, 18/04/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra