Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Bart Van den Bossche

gespeeld door Chris Van Tongelen

Bart is nu een jonge veertiger. Hij was een jonge puber toen zijn ouders Jan en Monique uit elkaar gingen. Vanaf dat moment trok hij zich op aan zijn oudere zus Mieke en keek op naar zijn neef Peter. Toen zijn moeder een relatie begon met Didier De Kunst, begon Bart te revolteren.

Nog terwijl hij informatica studeerde werd zijn vriendin, Brenda, zwanger van een dochtertje Hanne, en meteen werd er getrouwd. Toen hij ging studeren in Amerika kwam het tot een breuk met Brenda.
Terug in Belgiƫ flakkerde de liefde tussen Bart en Brenda weer op. Bart wou er immers zijn voor zijn dochter Hanne. Ze krijgen nog een zoon: Jelle.

De dood van Brenda vormt een dieptepunt in het leven van Bart. Niet veel later raakt Bart zelf zwaar gewond in de brand. Bij zijn revalidatie trekt hij zich op aan de bezoekjes van Trudy. Uiteindelijk resulteert dit in een nieuwe relatie tussen de twee.
Trudy heeft een goeie invloed op hem. Sindsdien kent hij een gelukkig gezinsleven.

Wanneer Technics door de crisis wordt afgestoten, wordt Bart langdurig werkloos en krijgt zijn status een opdoffer. Door een flater verliest hij credibiliteit. Uiteindelijk vindt hij werk als ambtenaar in Brussel bij de federale politie: afdeling computercrime. Hij doet zijn werk graag en geniet weer van het leven.