Linda ziet haar vroegere minnaar terug

04/11/2011 - 21:05

Zo'n 2 jaar geleden, toen het wat minder ging tussen Jan en Linda, leerde Linda in de dansschool William (een rol van Frank Hoelen) kennen. Deze empathische vrijgezel die bovendien als apotheker in het ziekenhuis bleek te werken, luisterde echt naar wat Linda te vertellen had en gaf haar het gevoel een aantrekkelijke en interessante vrouw te zijn. De twee groeiden naar mekaar toe en beleefden zelfs een korte romance. Maar toen puntje bij paaltje kwam besloot Linda voor haar huwelijk en haar gezin te vechten, waarop William naar Zweden emigreerde.

Maar William keert nu naar Vlaanderen terug. Hij maakt zijn opwachting in het ziekenhuis omdat hij al een tijdje met zijn nieren sukkelt. De dokters in Zweden hebben hem een transplantatie aangeraden, maar vooraleer hij zo’n zware ingreep ondergaat wil hij een second opinion. Mieke weet dat de romance van haar stiefmoeder Linda met William heel intens was en ze maakt zich zorgen. Wat als William nog altijd gevoelens heeft voor Linda? Linda zelf maakt zich sterk dat zijn terugkeer haar leven niet op zijn kop zal zetten. Ze is vastbesloten om zich professioneel te gedragen en hem als elke andere patiënt te verzorgen. Tenslotte is hij ziek en heeft hij zelf geen amoureuze bedoelingen.

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Vr, 08/12/2017
32min
Vr, 08/12/2017
24min
Do, 07/12/2017
28min
Do, 07/12/2017
25min
Wo, 06/12/2017
29min
Wo, 06/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra