Linda ontmoet Annelies

24/11/2011 - 20:45

Linda maakt in het ziekenhuis kennis met Annelies, de Nederlandse echtgenote van William. De rol van Annelies wordt gespeeld door Lone van Roosendaal, bekend van de populaire Nederlandse reeks 'Voetbalvrouwen'. Daarin gaf ze gestalte aan Melanie Woesthoff, een hoogblonde en zeer ambitieuze voetbalvrouw die over lijken ging om haar doel te bereiken. De bioscoopbezoekers zullen Lone herkennen van ‘De Zaak Alzheimer’ en de musicalliefhebbers hebben haar al in tal van producties aan het werk gezien.

In ‘Familie’ geeft Lone van Roosendaal gedurende enkele afleveringen gestalte aan Annelies, de Nederlandse echtgenote van William. De twee wonen en werken in Zweden. Annelies komt naar Vlaanderen, omdat er een donornier is voor William en hij hier nog een tijdje in het ziekenhuis zal verblijven. Sinds zijn opname vecht Linda terug tegen haar gevoelens voor de apotheker en ze kan zich dan ook moeilijk een houding geven wanneer ze oog in oog komt met Annelies…

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Vr, 20/04/2018
28min
Vr, 20/04/2018
24min
Do, 19/04/2018
27min
Do, 19/04/2018
25min
Wo, 18/04/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra