'Familie' verwelkomt Sandrine André en Roel Vanderstukken

19/01/2012 - 10:33

De komende weken/maanden maken de 'Familie'-kijkers kennis met verschillende nieuwe personages, die voor korte of lange tijd hun stempel zullen drukken op de verhaallijnen of voor nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen in de dagelijkse serie: Priske Dehandschutter gaat als maître Jana aan de slag in de KomEet, in februari zal Deborah De Ridder te pas en te onpas binnenvallen in het restaurant, in maart zal Mitta Van der Maat het leven van Dré op zijn kop zetten en in april maakt Christel Domen haar opwachting als de ex-partner van Dirk.

Producent Studio-A verwelkomt ook Sandrine André en Roel Vanderstukken op de set van 'Familie'. Zij starten over enkele maanden met de opnames en zullen volgend najaar te zien zijn op televisie. Rekening houdend met de verhaallijnen die nog moeten worden uitgezonden, kan momenteel alleen onthuld worden dat Sandrine en Roel hun opwachting gaan maken als een echtpaar.

Voor de twee acteurs wordt het een fijn weerzien en ze kijken er ook naar uit om samen te werken met het productieteam. 'Vorig jaar heb ik de mensen bij Studio-A goed leren kennen toen ik heb meegewerkt aan het 7de seizoen van de politieserie Zone Stad, waarin ik gestalte geef aan advocate Inez. Deze samenwerking was zodanig prettig dat ik er graag een vervolg aan brei met deze rol in 'Familie'. Bovendien is het een leuk vooruitzicht om terug samen te werken met Roel, met wie ik enkele jaren geleden te zien was in Wittekerke', zegt Sandrine André.

Roel Vanderstukken: 'Ik ben blij dat ik het team van 'Familie' mag gaan versterken. De reeks heeft na 20 jaar standhouden zijn kracht wel bewezen. Het wordt een blij weerzien met het breedste publiek van het land. Ook de hereniging met Sandrine maakt dat ik meer dan zin heb om er aan te beginnen'.

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

31min
Ma, 18/12/2017
25min
Vr, 15/12/2017
29min
Vr, 15/12/2017
25min
Do, 14/12/2017
27min
Do, 14/12/2017
24min
Wo, 13/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra