Exclusieve preview: Steve, de halfbroer van Niko, duikt op

13/12/2011 - 21:00

Hein Blondeel -bekend van 'De Rodenburgs'- maakt in het café zijn opwachting als Steve, de halfbroer van Niko. De jongeman houdt er een avontuurlijke levensstijl op na. In de zomer werkt hij als surfleraar in Griekenland en in de winter als skimonitor in de bergen. Tel hierbij zijn vlotte babbel en knappe uiterlijk en het wordt meteen duidelijk dat het Steve geen moeite kost om Roos te overtuigen om het ijs tussen hem en Niko te breken. Maar of Roos in haar missie zal slagen, is zeer de vraag.

Niko zit helemaal niet te wachten op zijn halfbroer en bovendien vertrouwt hij Steve voor geen haar. Niko maakt zich sterk dat Steve met een specifieke reden naar Vlaanderen is gekomen en weet dat hij niet die reden is…

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra