Boost

24/01/2012 - 11:02

Eerst en vooral mijn excuses! Gisteren is het er niet meer van gekomen om me nog aan het schrijven te zetten. Mijn thuiskomst na een zalig weekendje iets te hard gevierd. Ik kan het iedereen aanraden om er eens een paar daagjes tussenuit te knijpen. Het is ongelofelijk wat voor een oppepper dat is! Beter dan gelijk welk vitaminepreparaat tegen wintermoeheid! Laat de vrieskou maar komen.

Eigenlijk zag ik er een beetje tegen op om zonder Mathias te gaan, maar het is al bij al enorm meegevallen. Natuurlijk heb ik hem gemist en ga ik liever met dan zonder hem. Maar die twee daagjes alleen hebben ook op dat vlak voor een boost gezorgd. Je weet opeens terug waarom hij zo belangrijk is in je leven, waarom je amper zonder hem kunt. Ik heb hem dat ook gezegd en tegelijk vastgesteld dat we dat te weinig doen. Je gaat alles veel te snel veel te vanzelfsprekend vinden. Fout! Want mijn lieve woordjes en het feit dat ik hem wel tien keer gezegd heb dat ik hem graag zie, heeft ook Mathias veel energie gegeven. Hij straalde, liep op wolkjes naar het werk. En dat vond ik dan weer fantastisch. Ja, zo kan ik nog wel even doorgaan, hoor!

Soms heb je wat tijd 'alleen' nodig om pas echt te beseffen hoe hard je iemand nodig hebt, vinden jullie ook niet?

Tot volgende week!

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

24min
Di, 12/12/2017
29min
Di, 12/12/2017
25min
Ma, 11/12/2017
29min
Ma, 11/12/2017
25min
Vr, 08/12/2017
32min
Vr, 08/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra