Anne Somers verdwijnt uit 'Familie'

23/04/2012 - 19:35

Maandag hebben Studio-A, de makers van Familie, en actrice Anne Somers bekendgemaakt dat hun samenwerking zal stoppen eind mei 2012. Anne Somers zal nog tot midden oktober op het televisiescherm te zien zijn als Veronique Van den Bossche. Vanaf dan zal een andere actrice –nog niet bekend wie- gestalte geven aan de gedreven carrièrevrouw. 

“Ik ben dankbaar voor de rol die ik langdurig in Familie heb mogen vertolken, waarbij het altijd een fijne samenwerking is geweest. Er komt nu tijd voor nieuwe projecten die mij als actrice en als mens nog kunnen doen groeien” aldus Anne Somers zelf. 

Guy Goedgezelschap, algemeen directeur van Studio-A: “We houden er aan Anne via deze weg te bedanken voor haar inzet en haar prestaties bij Familie. We wensen haar veel succes toe in haar verdere carrière.” 

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Familie-nieuws?
Volg Familie ook op Facebook!

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Vr, 20/04/2018
28min
Vr, 20/04/2018
24min
Do, 19/04/2018
27min
Do, 19/04/2018
25min
Wo, 18/04/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra