Evi Hansen en Kürt Rogiers

Evi Hanssen en Kürt Rogiers nemen de presentatie van ‘De Grote Sprong’ op zich. Voor Evi en Kürt is het de eerste keer dat ze samen een programma presenteren.
Als waterrat kijkt Evi enorm uit naar het programma: “Schoonspringen is niet enkel een fysieke maar vooral een mentale uitdaging: je lichaam onder controle houden, je hoogtevrees in de ogen kijken en gáán. De kandidaten zullen dus sowieso hun eigen grenzen verleggen en dat allemaal voor 1 sprong van maximaal 2 seconden. Nu ik het lijstje zie van wie er allemaal al meedoet, kan ik alleen maar zeggen: Respect!”
Kürt is vooral blij om veilig aan de badrand te staan: “Ik vind het echt straf wat de bekende gezichten gaan doen: ze durven zich letterlijk te gooien en zich voluit te geven in een Olympische sport. Ik denk dat ik zelf 6 weken lang tijdens de liveshows ga nagelbijten uit spanning als er iemand op de springplank staat, klaar om een salto of een schroef te doen. Maar ik ben er zeker van dat De Grote Sprong iets is waarvoor mijn gezin en ouders elke vrijdag op het puntje van hun stoel gaan zitten. Omwille van de spanning, maar zeker ook door de absolute schoonheid en elegantie die het programma met zich zal meebrengen.”