5 sprookachtige weetjes over Ella

25/06/2018 - 09:48

De volledige 204 afleveringen van Ella zijn deze vakantie (eindelijk!) weer beschikbaar op vtm.be en in je VTM-app. Maar dit verhaal over een moderne Assepoester bevatte ook achter de schermen sprookjesachtige ingrediënten.

 

1.Er was eens…

Voor de relatief jonge cast betekende Ella het begin van hun carrière. Darya Gantura (Ella) had hiermee haar eerste grote rol beet. Maar ook voor Rik Verheye, Ini Massez en Amaryllis Uitterlinden begon hun tv-sprookje met deze serie.

 

2.Romantiek in de lucht

Op de set ontmoette Rik Verheye een zekere Ella-June Henrard. En dat klikte snel. De twee begonnen een relatie en speelden nadien nog samen in Crème de la Crème (te bekijken op vtm.be!). Nog meer romantiek achter de schermen: ook Marianne Devriese en haar lover Steve Geerts stonden samen op de set van Ella. 

 

3.Prins Gert

Een van de prinsen die naar de hand van Ella dingt is Nicolas De Prins, gespeeld door Gert Winckelmans. Zo werd Gert de ongekroonde Prins der Telenovelles: van de vier VTM-telenovelles kreeg hij in drie een belangrijke rol (Sara, David en Ella). 

 

4.Een oosters tintje

In de serie ontdekt Ella de sport aikido. De reeks bleek de interesse voor deze Japanse gevechtskunst danig gewekt te hebben bij jong Vlaanderen en sportscholen speelden er toen gretig op in.

 

5.Géén schone slaapster

De opnames duurden bijna een volledig jaar. Hoofdrolspeelster Darya moest zowat elke dag op de set staan vanaf 7 uur ’s ochtends. Hiervoor stond ze om 5u30 op! Voor het sprookje van De Schone Slaapster zou ze dus minder in aanmerking komen ;)

 

Start nu het echte sprookje. Kijk Ella via vtm.be en je VTM-app.

 

Ontdek meer over Ella

Meer video's van Ella

24min
Ma, 04/06/2018
24min
Ma, 04/06/2018
23min
Ma, 04/06/2018
24min
Ma, 04/06/2018
23min
Ma, 04/06/2018
23min
Ma, 04/06/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Meer over Ella

De kijker leert Ella kennen als een meisje dat voor het ongeluk lijkt geboren. Op haar 18de heeft Ella er genoeg van en besluit ze terug te vechten. Wat volgt is een spannende strijd, waarin ze afrekent met haar verleden en … onderweg stapelverliefd wordt. 

Acteurs