Tess Goossens

Tess presenteert, verduidelijkt, legt uit en gidst de kijker door het programma. Ze volgt de werkzaamheden op de voet en houdt de tijd in de gaten. Zij heeft immers aan de partner die zich heeft ingeschreven bij 'EHBL', beloofd ervoor te zorgen dat alle vooropgestelde klussen binnen de tijd afgewerkt raken. Ze motiveert, spoort aan en neemt nu en dan de tijd om een praatje te slaan met de helpers. Tess kijkt niet toe vanaf de zijlijn. Waar mogelijk helpt ze met veel enthousiasme mee en ze is niet te beroerd om dingen te proberen die ze nog nooit eerder deed.

Nieuwe fragmenten

ehbl programma informatie

Geen tijd, geen zin meer, liever elders de handen uit de mouwen steken, complete onkunde, zelfoverschatting, tegenslag, te trots om hulp van anderen in te schakelen... Het zijn slechts enkele van de vele redenen of excuses waarom klusjes in huis blijven liggen. De partner van de klusser in kwestie is de situatie beu en wil niet langer blijven zeuren.

Wanneer de nood het hoogst is, is er 'EHBL' of 'Eerste Hulp Bij Linkerhanden'. Tess Goossens en superklusser Bas trekken door Vlaanderen om de meest diverse klusoproepen te beantwoorden. De doe-het-zelver krijgt 2 dagen de tijd, een budget van 3.500 euro aan klusmateriaal en 5 helpers. Onder leiding van Bas worden alle klussen geklaard, terwijl de partner die de hulp van 'EHBL' heeft ingeroepen een weekend mag gaan uitblazen en genieten.

Extra