Superklusser Bas

Bas is de superklusser van dienst. In het echte leven is hij decorbouwer. Daardoor is hij klustechnisch van alle markten thuis. Hij blinkt uit in instant problem solving, hij heeft oog voor detail en weet maar al te goed wat het betekent om tegen een deadline te werken. In 'EHBL' is hij de leider van het klusteam. Hij zet en houdt iedereen aan het werk. Hij doet dingen voor, verbetert, neemt desnoods over en is gul in het geven van handige tips. Niet alleen de klusser op het scherm, maar ook de kijkende doe-het-zelvers leren heel wat bij van deze man-die-alles-kan.

Nieuwe fragmenten

ehbl programma informatie

Geen tijd, geen zin meer, liever elders de handen uit de mouwen steken, complete onkunde, zelfoverschatting, tegenslag, te trots om hulp van anderen in te schakelen... Het zijn slechts enkele van de vele redenen of excuses waarom klusjes in huis blijven liggen. De partner van de klusser in kwestie is de situatie beu en wil niet langer blijven zeuren.

Wanneer de nood het hoogst is, is er 'EHBL' of 'Eerste Hulp Bij Linkerhanden'. Tess Goossens en superklusser Bas trekken door Vlaanderen om de meest diverse klusoproepen te beantwoorden. De doe-het-zelver krijgt 2 dagen de tijd, een budget van 3.500 euro aan klusmateriaal en 5 helpers. Onder leiding van Bas worden alle klussen geklaard, terwijl de partner die de hulp van 'EHBL' heeft ingeroepen een weekend mag gaan uitblazen en genieten.

Extra