Te impulsief een huis gekocht

2 jaar geleden kochten Katleen en Michal heel impulsief een huis in Meerbeke, nadat ze de woning maar één keer gezien hadden. Het huis ligt immers aan een bos en dat was voor hen een droom die uitkwam. De romantiek maakte helaas vrij snel plaats voor ergernis toen aan het huis veel meer werk was dan het koppel had ingeschat. De verbouwingen blijven aanslepen, de verhuisdozen geraken niet leeg en Katleen en Michal maken veel meer ruzie dan ze zelf zouden willen.

Na een korte rondleiding weten Bas en Tess wat gedaan: klussen in de keuken en in de badkamer. De keuken omschrijft Katleen als een camping: ze heeft nog steeds geen stromend water en doet de afwas buiten in een emmer.

Van het keukenprobleem heeft Michal weinig last, want hij is niet degene die kookt in huis. Maar hij ergert zich wel mateloos aan de badkamer. Of beter gezegd, aan het feit dat er geen badkamer is. Hij wast zich in een teil bij de haard of het koppel gaat douchen bij vrienden en familie.

En het zijn net deze vrienden en familie die zaterdagochtend voor de deur staan om er een weekend lang stevig in te vliegen. 2 dagen lang doen ze er alles aan om de 2 fundamentele ruimtes in orde te brengen.

Meer video's van EHBL