Mieke wacht vol spanning op Cynthia

Zo'n 6 jaar geleden kocht Mieke een huis in het Oost-Vlaamse Smetlede. Samen met haar handige vader heeft ze er jaren in verbouwd. Maar door plotse gezondheidsproblemen van de man en door een tekort aan budget omdat Mieke opnieuw ging studeren, liggen de werken al een tijd stil. Toch wil Mieke zo snel mogelijk een gezellige thuis, zeker nu haar vriendin Cynthia bij haar is ingetrokken.

Cynthia schrikt zich een hoedje wanneer ze thuis komt en Mieke haar opwacht met Tess Goossens. Ze krijgt te horen dat ze een weekendje mag klussen samen met Tess, Bas en 5 helpers die Mieke heeft uitgekozen. Zaterdagochtend blijkt al gauw dat de helpers er bijzonder veel zin in hebben. Bovendien zijn ze ook handig, wat goed van pas komt want er is best wel veel werk. Ook Miekes vader Marc is van de partij. Hij is voldoende hersteld om mee te kunnen klussen en wil dit weekend voor geen geld ter wereld missen.

Het plan is een nieuwe bureauruimte in te richten, de logeerkamer op te knappen en ook de slaapkamer van het koppel een romantische make-over te geven. Er is eerst en vooral veel werk aan het bezetten van de muren en het plaatsen van een deur tussen de logeer- en slaapkamer.

Zaterdagavond lijkt alles er gunstig uit te zien. En ook zondagochtend ziet het klusteam de werken nog steeds zitten. Ze zijn zelfs zo relaxed dat er wat tijd is voor enkele practical jokes. Maar blijven deze binnen de perken? En brengen ze de deadline niet in gevaar? Aan Mieke om het 's avonds te ontdekken…

Meer video's van EHBL