Lynn en Debby helpen een ex-collega

27/12/2010 - 16:00

Tess kreeg een mailtje van Lynn en Debby uit Aalst. Zij schreven hun collega Stijn in om hem een hart onder de riem steken en hem te bedanken voor alles wat hij als collega voor hen gedaan heeft.

De 3 werkten lange tijd samen, maar zijn onlangs door omstandigheden allemaal ontslagen. Zo'n 5 jaar geleden kocht Stijn, na zijn scheiding, een huis waar nog bijzonder veel werk aan was. De vorige eigenaar had de woning immers volledig laten verkommeren. De verbouwingen blijven echter maar aanslepen. Stijn en zijn dochter Axelle wonen intussen in bij zijn ouders, maar snakken naar privacy.

Ontdek meer over EHBL

Meer video's van EHBL

1min
Ma, 27/12/2010
40sec
Di, 07/12/2010

Nieuwe fragmenten

ehbl programma informatie

Geen tijd, geen zin meer, liever elders de handen uit de mouwen steken, complete onkunde, zelfoverschatting, tegenslag, te trots om hulp van anderen in te schakelen... Het zijn slechts enkele van de vele redenen of excuses waarom klusjes in huis blijven liggen. De partner van de klusser in kwestie is de situatie beu en wil niet langer blijven zeuren.

Wanneer de nood het hoogst is, is er 'EHBL' of 'Eerste Hulp Bij Linkerhanden'. Tess Goossens en superklusser Bas trekken door Vlaanderen om de meest diverse klusoproepen te beantwoorden. De doe-het-zelver krijgt 2 dagen de tijd, een budget van 3.500 euro aan klusmateriaal en 5 helpers. Onder leiding van Bas worden alle klussen geklaard, terwijl de partner die de hulp van 'EHBL' heeft ingeroepen een weekend mag gaan uitblazen en genieten.

Extra

Andere programma's