Huis na 15 jaar nog niet in orde

Sandra en haar man Toni kochten in 1995 een huis in Waarschoot. Vandaag, niet minder dan 15 jaar later dus, is het huis nog steeds niet in orde. Toni is nochtans niet onhandig. Integendeel, hij werkt zelfs als stukadoor. Maar anderen krijgen steeds voorrang waardoor zijn gezin moet wachten. Nu Sandra alles afgewerkt heeft wat ze zelf aankon, en de kinderen Giel (10), Ine (8) en Lowie (1) toe zijn aan een eigen kamer, schakelt ze 'EHBL' in.

Wanneer Tess Toni op een werf verrast, laat ze goed voelen wat hem te wachten staat. Hij moet de komende 2 dagen eindelijk waarmaken wat hij zijn vrouw en kinderen al zo lang belooft: afgewerkte kinderkamers en een badkamer waar Sandra eindelijk eens kan genieten van een deugddoend bad.

Sandra vertrekt samen met de 3 kinderen om een weekendje te ontspannen aan de kust. Toni wordt minder rust gegund: voor dag en dauw staan Tess, Bas en 5 helpers voor de deur. En het is hen menens: ze vliegen er meteen stevig in. Zaterdagnamiddag blijkt dat dat geen overbodige luxe was. Hoewel er al heel wat gedaan is, blijven er immers nog een pak klussen te klaren. En vooraleer Tess naar huis vertrekt, zet ze nog de schoen van Bas klaar voor Sinterklaas.

Zondagochtend keert ze met 2 grote vragen terug: is Bas braaf genoeg geweest volgens Sinterklaas én hebben de mannen genoeg doorgewerkt om alles klaar te krijgen? Stipt om zes staan Sandra, Giel, Ine en Lowie immers terug voor de deur. En hun verwachtingen zijn hooggespannen...

Meer video's van EHBL