Nieuwe afleveringen van 'Een Ster in de Familie'

Het verborgen cameraprogramma ‘Een Ster in de Familie’ keert terug. Sping-in’t-veld Sergio Quisquater, Q-music-presentator Kürt Rogiers en zangeres Isabelle A worden geïntroduceerd als de zogezegde nieuwe, grote liefde in het leven van een onbekende Vlaming en zijn/haar familie.

 

De aflevering met Sergio Quisquater op donderdag 19 mei

In deze aflevering van ‘Een Ster in de Familie’ worden de mama en de zus van Karen uit Ninove bij de neus genomen. Karen is een 30-jarige secretaresse die het moe is steeds weer te moeten horen dat ze single is. Met de hulp van de immer sympathieke en ietwat luidruchtige zanger/presentator Sergio bezorgt ze haar moeder Maria en zus Ellen de schrik van hun leven.

Sergio stelt zich voor als een in zichzelf gekeerde man, die sinds zijn verblijf op het ‘Expeditie Robinson’-eiland innerlijke rust heeft gevonden. Hij hervalt echter dikwijls in zijn oude gewoonten en blijkt zijn opvliegende ik niet altijd onder controle te kunnen houden.

Bovendien lijkt hij de breuk met zijn zogezegde ex-vrouw nog steeds niet te heben verwerkt en kust en knuffelt hij geregeld nog haar foto. Niet meteen iets waarmee je een grootse eerste indruk nalaat bij je toekomstige schoonfamilie...