Nieuwe afleveringen van 'Een Ster in de Familie'

13/05/2011 - 11:20

Het verborgen cameraprogramma ‘Een Ster in de Familie’ keert terug. Sping-in’t-veld Sergio Quisquater, Q-music-presentator Kürt Rogiers en zangeres Isabelle A worden geïntroduceerd als de zogezegde nieuwe, grote liefde in het leven van een onbekende Vlaming en zijn/haar familie.

 

De aflevering met Sergio Quisquater op donderdag 19 mei

In deze aflevering van ‘Een Ster in de Familie’ worden de mama en de zus van Karen uit Ninove bij de neus genomen. Karen is een 30-jarige secretaresse die het moe is steeds weer te moeten horen dat ze single is. Met de hulp van de immer sympathieke en ietwat luidruchtige zanger/presentator Sergio bezorgt ze haar moeder Maria en zus Ellen de schrik van hun leven.

Sergio stelt zich voor als een in zichzelf gekeerde man, die sinds zijn verblijf op het ‘Expeditie Robinson’-eiland innerlijke rust heeft gevonden. Hij hervalt echter dikwijls in zijn oude gewoonten en blijkt zijn opvliegende ik niet altijd onder controle te kunnen houden.

Bovendien lijkt hij de breuk met zijn zogezegde ex-vrouw nog steeds niet te heben verwerkt en kust en knuffelt hij geregeld nog haar foto. Niet meteen iets waarmee je een grootse eerste indruk nalaat bij je toekomstige schoonfamilie...

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Nieuwe fragmenten

Een Ster in de familie programma info

Singles zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.