Kate Ryan is 'liefde-voor-één-dag'

09/02/2011 - 17:20

Kate Ryan is de ‘Ster in de Familie’ bij het 21-jarige fotomodel Thomas uit Leopoldsburg. Zijn moeder Lutgard baat sinds jaar en dag een bruisende taverne uit. Door het sterke karakter van zijn moeder komen de twee wel eens met elkaar in aanvaring en net daarom wil de knappe jongeman mama Lutgard en papa Peter eens flink bij de neus nemen.

Thomas is volop in de weer met een fotoshoot wanneer hij verrast wordt door zijn liefde-voor-één-dag Kate Ryan. Het Kempische glamourkoppel, dat liefst 10 jaar in leeftijd verschilt, trekt meteen naar de luxeloft waar ze zich voorbereiden op het grootste theaterstukje uit hun leven. Hoewel Kate bekend staat als een sympathieke zangeres uit de Kempen, zal ze dit keer onder impuls van orkestmeester Johan Terryn een volkomen andere vrouw neerzetten…

Wanneer ze bij de loft arriveren heeft vooral Lutgard het moeilijk om haar zenuwen onder controle te houden. Ze vraagt zich af waar haar zoon in godsnaam is terecht gekomen. Papa Peter blijft rustiger onder het hele gebeuren. Als Thomas zijn nieuwe grote liefde eindelijk voorstelt, weet Peter de smaak van zijn zoon duidelijk te appreciëren, terwijl Lutgard even moet nadenken met wie ze nu precies te maken heeft.

Het koppel valt tijdens hun bezoek echter van de ene verbazing in de andere als Kate een verwende ster met extreme divastreken blijkt te zijn, die haar Poolse poetsvrouw uitbetaalt in cd’s. Bovendien blijkt Kate haar grote liefde Thomas als haar slaafje te aanzien, wat de wenkbrauwen bij mamalief flink doet fronsen. En dan moeten ze nog aan de les kniezwengelen beginnen…

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Een Ster in de familie programma info

Singles zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.