Kürt Rogiers is een spirituele lover

25/05/2011 - 17:55

Op donderdag 26 mei 2011 mag Q-music presentator en acteur Kürt Rogiers proberen om de ouders van de Kempense Liesbeth te overtuigen van zijn gevoelens voor hun dochter. Liesbeth is een 29-jarige zorgkundige, afkomstig uit Meerhout.

Omdat haar ouders Gerda en Luc steeds weer blijven vragen wanneer ze eindelijk van straat zal geraken, besluit Liesbeth om haar geliefde ouders eens flink bij de neus te nemen. Mama Gerda is een 53-jarige huisvrouw met een gouden hart, terwijl papa Luc een 55-jarige doe-het-zelver is.

Bij de eerste ontmoeting met hun nieuwe schoonzoon Kürt is de verbazing alvast groot. Kürt blijkt een spirituele man te zijn die sterk gelooft in een zesde zintuig. Op aangeven van Johan Terryn, die het gebeuren van nabij volgt in de regiekamer, probeert Kürt mama Gerda te overtuigen van haar spirituele gaven.

Wanneer de Aziatische huishoudster van de sympathieke radiopresentator opdaagt en Kürt openlijke de fysieke liefde bejubelt, slaat de achterdocht bij het ouderpaar toe. Zeker wanneer voor het avondmaal de gebraden kip moet ‘gezegend’ worden en er een ‘vriend in nood’ langskomt voor een dringende auraschoonmaak…

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Een Ster in de familie programma info

Singles zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.