Isabelle A valt voor Robin

01/06/2011 - 14:15

De 29-jarige Robin heeft een nieuw lief: de bekende zangeres Isabelle A. De vader en de stiefmoeder van Robin vallen van de ene verbazing in de andere wanneer ze kennis maken met hun bekende schoondochter. Isabelle blijkt het zingen achter zich te hebben gelaten en legt zich toe op een nieuwe carrière als kunstenares. Ze wordt hierbij gesteund door haar personal coach, die bovendien nogal close met Isabelle omgaat. Wanneer de stalker van Isabelle opdaagt aan de loft, ziet papa Geert zich genoodzaakt om tussenbeide te komen.

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Een Ster in de familie programma info

Singles zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.