Is Veerle Dobbelaere de ideale schoondochter?

23/02/2011 - 17:47

Omdat Kristof van zijn ouders Marleen en André steeds weer te horen krijgt dat hij dringend een leuke vriendin moet zoeken, beslist hij om zijn geliefde ouderpaar eens flink bij de neus te nemen. De zenuwachtige Marleen en André worden met de taxi naar de luxeloft in Brussel gebracht, waar ze kennis zullen maken met Kristof’s nieuwste vlam: actrice Veerle Dobbelaere. Al snel blijkt dat Veerle niet de vrouw is die het koppel vanop de televisie kent. Bovendien vraagt Marleen zich af of een moeder met twee kinderen wel de geschikte partner is voor haar zoon. Ook de zware pillenverslaving waarmee Veerle lijkt te kampen hebben, doet de wenkbrauwen fronsen Ook de zogezegde dochter van Veerle duikt op in het verhaal met haar veel oudere vriend Johan Terryn. Op de koop toe lijkt de roodharige actrice wel heel erg close te zijn met de partner van haar dochter en tijdens het diner krijgen de ouders een niet zo smakelijke astronautenmaaltijd voorgeschoteld. Als niet veel later de “dealer” van Veerle opduikt die haar botox komt verkopen en Marleen en André onaangenaam nieuws over hun toekomstige schoondochter te horen krijgen op de radio, is de achterdocht bij de amoureuze keuze van hun zoon Kristof compleet…

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Nieuwe fragmenten

Een Ster in de familie programma info

Singles zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.