Gloednieuw: 'Een Ster in de Familie'

De kijker die vanop de eerste rij wil meemaken hoe jongeren met de vriendelijke hulp van een bekende landgenoot hun ouders beet nemen, zitten vanaf 27 januari 2011 op donderdag goed bij vtm. Vanaf dan kan je kijken naar  ‘Een Ster in de Familie’, een eigentijds verborgen camera-programma dat gehost wordt door Johan Terryn.

Het concept van ‘Een Ster in de Familie’ is duidelijk. De single-kandidaten zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.

De bekende gezichten die deze winter in ‘Een Ster in de Familie’ aan bod komen zijn –in willekeurige volgorde- Antony Arandia, Kate Ryan, Showbizz Bart en Staf Coppens.

Antony Arandia
Joëlle is een studente uit Herentals en heeft haar familieleden wijsgemaakt dat ze sinds kort de liefde van haar leven heeft gevonden.

Wanneer de mama en de zus van Joëlle kennis maken met de mysterieuze vriend, is de verrassing groot als het om acteur Antony Arandia blijkt te gaan. Ze weten echter niet dat hij in opdracht van Johan Terryn een verwaand ettertje moet neerzetten dat zich bovendien kinderachtig gedraagt.

Mama Gaby weet niet goed wat haar overkomt wanneer Antony haar vraagt om te dansen, met hem te schermen en zelfs een heuse liefdesscène neer te zetten. Bovendien is ze bekommerd om de toekomst van haar dochter en vraagt ze zich af of een bekend gezicht wel de ideale partner is voor haar oogappel…

'Een Ster in de Familie', vanaf 27 januari