De allereerste hetero-kus van Showbizz Bart

02/02/2011 - 17:03

Marijke heeft mama en papa laten geloven dat ze sinds kort eindelijk het juiste dekseltje op haar potje heeft gevonden en nodigt het nietsvermoedende koppel uit naar de luxeloft in hartje Brussel. Alvorens mama Karin en stiefpapa Luc arriveren, staat er ook Marijke nog een spannend moment te wachten. De vrijgevochten vrijgezel weet immers nog niet aan welk bekend gezicht ze zal gekoppeld worden. Hoewel ze hoopt op een stoere man, bij voorkeur met een baardje, heeft Johan Terryn iets totaal anders voor haar in gedachten. Haar verbazing is dan ook groot als plots Showbizz Bart zijn opwachting maakt. Qua kapsel en styling alvast een perfect match!

Een ABBA-optreden
Bij het betreden van de luxeloft zijn Karin en Luc meteen onder de indruk. Bovendien blijkt hun schoonzoon in spé, die zijn uiterste best doet om de perfecte hetero neer te zetten, zeer goed in de smaak te vallen. Niks is het gezellige duo dan ook te veel: van een ABBA-optreden verzorgen, kreeft eten met bokshandschoenen tot een les showbizztrap lopen. Achter de schermen doet dirigent Johan Terryn alvast het nodige om van Marijke en Bart het perfecte koppel te maken, wat zelfs leidt tot een ware primeur: de allereerste hetero-kus voor Showbizz Bart…

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Nieuwe fragmenten

Een Ster in de familie programma info

Singles zijn het beu dat moeder en vader zich steeds weer bemoeien met hun liefdesleven en zich afvragen wanneer ze eindelijk een geschikte partner zullen vinden. En de wraak is zoet: de kandidaten maken hun ouders wijs dat ze een mysterieuze nieuwe vriend(in) hebben gevonden en lokken hun ouders naar een luxeloft in Brussel om nader kennis te maken tijdens een etentje. De luxeloft is zogezegd de thuishaven van de nieuwe partner.

De ouders zijn er zich echter niet van bewust dat de mysterieuze partner van zoon- of dochterlief een bekend gezicht is die het spel meespeelt en zich gans de avond zal uitgeven als de nieuwe ‘grote liefde’ in het leven van hun oogappel. Johan Terryn is ‘het brein’ achter de schermen en zal via een oortje de kandidaten en de sterren bijsturen. Onder het toeziend oog van 15 verborgen camera’s gaan de ouders nietsvermoedend een avond tegemoet die ze zich nog lang zullen heugen.

Voor de kandidaten zelf is het echter bijna net zo spannend als voor hun ouders, want zij komen pas net voor de opnames te weten aan welk bekend gezicht ze zullen gekoppeld worden. Niet evident als je enkele ogenblikken later overtuigend ‘de liefde van je leven’ moet voorstellen aan mama en papa.