Een nieuw seizoen én een nieuwe keuken

01/09/2011 - 15:34

Zijn messen zijn geslepen, de koelkast is aangevuld met lekkere verse producten en de pannen staan te blinken. De sympathieke chef Albert Verdeyen staat te popelen om op zondag 4 september de aftrap te geven voor een nieuwe reeks van ‘Start to Cook’. En dat doet hij in zijn splinternieuwe keuken, die op het lijf is geschreven van de personalities die Verdeyen in de wondere wereld van het koken zal introduceren. 

Voor het eerst achter het fornuis kruipen gaat vaak gepaard met de nodige chaos. Het grote werkblad van de nieuwe keuken is dus geen overbodige luxe. Er is plek zat om rustig voorbereidingen te treffen, groenten te snijden, vlees te marineren,… en dat terwijl Albert makkelijk kan demonstreren hoe het moet en hij de ruimte heeft om bij te sturen waar nodig. In de gezellige, warme keuken is het fijn vertoeven voor zowel de kok als de gasten die niet verlegen zijn om een beetje showcooking. En met een stoom- en traditionele oven, een ingebouwd gasfornuis en de modernste keukenhulpjes, wordt het koken helemaal een feest.

Ontdek meer over Archief