Edialux

Edialux

Edialux

Edialux, een Vlaams bedrijf met filialen in Nederland, Frankrijk en Zwitserland, gespecialiseerd in bestrijdingsmiddelen commercialiseert zowel producten voor de professionele markt als een assortiment kwaliteitsproducten voor de particuliere gebruiker.

Producten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek.

Eco

Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden.

Bovenop chemische bestrijdingsmiddelen biedt Edialux eveneens tal van plantaardige en biologische producten aan.

Het assortiment omvat het meest complete gamma voor de tuinliefhebber: onkruid-, ziekten- en insectenbestrijders, en de nieuwste generatie ratten- en muizenverdelgingsmiddelen. Kortom, voor elk probleem in “home”, “garden” en “pet” heeft Edialux een antwoord én een product in huis. Niet alleen voor de bestrijdingsmiddelen maar ook voor de noodzakelijke apparatuur kunt u natuurlijk bij Edialux terecht. Zo haalt men met de spuitapparaten van BIRCHMEIER de absolute top in huis!

Ons compleet assortiment, onze technische ondersteuning en een breed verdelersnet zijn onze troeven. Edialux is niet alleen een graag geziene partner van de professionele groensector, maar via de gespecialiseerde tuincentra ook van de particuliere tuinliefhebber.

Bezoek onze website: www.edialux.be