Duik in bed met Christel Cabanier

Christel Cabanier, jurylid en hotelmanager Christel Cabanier is het strenge, maar rechtvaardige jurylid in het populaire VTM-programma “Mijn Restaurant”. Het is alweer het derde jaar dat zij haar mening geeft naast die van de twee mannelijke juryleden Dirk De Prins en Peter Goossens.

In het dagelijks leven is Christel de General Manager van het hippe Brusselse Hotel BLOOM! aan de Koningsstraat 250 te Brussel. Zij staat aan het hoofd van een 80-tal personeelsleden en is één van Vlaanderens topmanagers in de horeca.

Sinds kort maakt zij ook deel uit van de adviesen beroepscommissie Toeristisch Logiesdecreet geïnstalleerd door viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Toerisme de heer Geert Bourgeois.

Zo op het eerste gezicht, leidt Christel eigenlijk een heel serieus en druk professioneel leven. Dat klopt, maar Christel is ook een hele hartelijke en goedlachse vrouw en er valt nog veel meer over haar te vertellen...

Een avondje met Christel

“In bed with Christel Cabanier” is een uitgelezen kans om Christel Cabanier eens beter te leren kennen. Christel doet niets liever dan samen met vrienden naar de uitzending van “Mijn Restaurant” te kijken. Ze vertelt dan vol geuren en kleuren over het wel en wee achter de schermen van het tvprogramma en over trendy restaurants, hotels en de leukste winkeltjes die zij pas heeft ontdekt in België maar ook in het buitenland. Dankzij “In bed with Christel Cabanier” kunnen de fans een ganse avond met haar doorbrengen. Heel intiem en privé in een kamer van Hotel BLOOM! gaat men genieten van het populaire tv-programma en van Christel natuurlijk. Uiteraard kun je op Christel rekenen dat zij haar team heeft gevraagd voor champagne en overheerlijke amuses te zorgen.

Hoe geraak je “in bed with Christel Cabanier”?

Christel heeft zich op het bed van 3 kamers in Hotel BLOOM! laten fotograferen. De deelnemers moeten uitvinden welke kamers Christel hiervoor heeft gekozen.

Hotel BLOOM! beschikt over 305 kamers, waarvan 287 voorzien zijn van een unieke fresco, handgeschilderd door jonge Europese kunststudenten.
De fresco’s hebben het thema ‘bloom’ wat het Engelse woord voor ‘(op)bloeien, ontpoppen, groeien’. Alle kamers zijn te zien op de website van Hotel BLOOM! www.hotelbloom.com.

De deelnemer dient zich aan te melden op de website www.inbedwithchristelcabanier.be en de gevraagde gegevens in te vullen. Daarna moet het correcte kamernummer van de kamer waarin Christel werd gefotografeerd op de wedstrijdpagina aangegeven worden.

Er kunnen 3 tv-avonden met Christel gewonnen worden; op donderdag 1 april, dinsdag 11 mei en donderdag 3 juni. Telkens is er plek op bed voor 3 personen, die elk iemand mee mogen brengen. De eerste foto blijft online tot donderdag 25 maart en de gelukkige winnaars worden door Christel persoonlijk op de hoogte gebracht. De tweede foto blijft tot donderdag 6 mei online en de derde foto verschijnt vanaf 12 mei tot het einde van de maand. Zo heeft de deelnemer drie kansen om “In bed with Christel Cabanier” te winnen.

Naast de tv-avond met Christel krijgen de winnaars een overnachting in Hotel BLOOM! aangeboden inclusief een heerlijk ontbijt en een diner voor 2 personen in SmoodS.

Op de website www.inbedwithchristelcabanier.be vinden de fans alle informatie over Christel, haar werk, haar interesses, haar lievelingsrestaurants, hotels en winkeltjes.

Deelnemen aan de actie “In bed with Christel Cabanier” kan op: www.inbedwithchristelcabanier.be