Dominique, Annelies, Saskia en Victoria verlaten Thailand

06/12/2011 - 16:39

Op maandag 5 december 2011 mocht bachelor Jeoffrey opnieuw twee rozen uitdelen vóór de roosceremonie. Blonde Ellen en de verlegen Raïssa wisten het meeste indruk te maken op de bachelor en hadden niets te vrezen tijdens de ceremonie.

Ellen was eerder samen met Dominique uitgenodigd om samen met Jeoffrey naar een wellnesscenter te trekken. De bachelor maakte Ellen duidelijk dat hij haar beter wil leren kennen, terwijl hij met Dominique duidelijk een mindere klik voelde en haar naar huis stuurde. Dominique reageerde nuchter op haar exit. “Mijn buikgevoel zat juist en ik voelde dat het avontuur hier zou eindigen. Ik hoop in elk geval dat Jeoffrey de ware vindt”, vertelde ze nog.

Ook tijdens het kickboxen maakte Katja haar opwachting en werd duidelijk dat opnieuw een dame haar koffers zou moeten pakken. Jeoffrey nam Annelies apart voor een gesprek en vertelde haar dat ook zij de damesvilla zou moeten verlaten. “Jeoffrey is heel open geweest over zijn gevoelens en dat apprecieer ik enorm”, aldus Annelies.

Tijdens de roosceremonie bleven zo 12 dames over, waarvan er nog 2 Thailand moesten verlaten. Zowel Victoria als Saskia konden bachelor Jeoffrey het minste bekoren en moesten de damesvilla verlaten. “Het is jammer want ik had Jeoffrey graag nog wat beter leren kennen”, vertelde Saskia. Victoria kon haar exit relativeren. “In de liefde moet het langs twee kanten klikken en ik voelde toch ook wel een beetje het leeftijdsverschil dat in mijn nadeel speelde”, analyseerde ze.

Jeoffrey zet intussen zijn amoureuze queeste in het paradijselijke Thailand verder samen met de 10 overgebleven vrijgezelle vrouwen.

Ontdek meer over Archief