Doe nu mee met de Stem van Vlaanderen

Vanaf vandaag kan u opnieuw deelnemen aan ‘De Stem van Vlaanderen’, de unieke stemtest van VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws, in samenwerking met iVox. Met 800.000 deelnemers bij de vorige editie in 2012 is dat de grootste stemtest van Vlaanderen.

 

Cruciale verkiezingen

Op 25 mei staat u voor een belangrijke beslissing. U gaat stemmen voor de Kamer, het Vlaams parlement en het Europees parlement. VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws willen u daarbij helpen.

Op welke politicus lijkt u het meest? Bent u een Bart De Wever, een Kris Peeters of eerder een Bruno Tobback? Welke bekende Vlamingen en opiniemakers leunen het dichtst aan bij uw standpunten ? En zijn uw Facebookvrienden ook echt gelijkgezinden? Dat ontdekt u met ‘De Stem van Vlaanderen’.

Wie doet mee?

De afgelopen weken gaven alle lijsttrekkers van de Vlaamse partijen voor de Vlaamse, federale en Europese lijsten hun mening over dertig politieke stellingen. De 22 grootste kopstukken zakten zelfs af naar het Vlaams parlement om de test in te vullen. Voor sommigen was dat een koud kunstje, voor anderen zwoegen en zweten.

We vroegen ook een hele reeks bekende Vlamingen en opiniemakers om hun mening. Lijkt u het meest op Marc Coucke, Sven Ornelis of Rik Torfs? Bovendien kan u uzelf ook vergelijken met uw eigen vrienden, via Facebook.

Doe nu mee via www.destemvanvlaanderen.be