Deze reeksen zijn helemaal terug voor jou!

Helemaal terug voor jou!

Soms zou je vergeten hoeveel leuke tv-momenten er al geweest zijn. Daarom brengen we deze reeksen graag voor je terug. Ideaal om nog eens te herbekijken, of om voor het eerst te ontdekken.

Zuidflank

1 seizoen – 13 afleveringen
Wraak heeft een zure nasmaak. Twee clans twisten al honderd jaar over de vruchtbare Zuidflank. Ontdek (opnieuw) deze intense serie met Stan Van Samang, Marie Vinck en Dirk Roofthooft.

BEKIJK HIER ALLE AFLEVERINGEN

Lichaam van Coppens

5 seizoenen – 37 afleveringen
Staf en Mathias testen met een jongensachtig enthousiasme zowat alles wat er te testen valt. Kan je vliegen met een levensgroot papieren vliegtuig? Hoelang kan je wakker blijven? Je weet het pas als je ’t probeert, is hun motto.

BEKIJK HIER ALLE AFLEVERINGEN

Safety First

2 seizoenen – 16 afleveringen
Dirk, Smos, Luc en Ingrid bewijzen dat de beste bedoelingen niet altijd tot de beste resultaten leiden. Want werkelijk geen enkel evenement, feest of pretpark is veilig voor de securitymensen van Safety First.

BEKIJK HIER ALLE AFLEVERINGEN

De Zonen van Van As

4 seizoenen – 45 afleveringen4 seizoenen - 45 afleveringen
Frans Van As is de stichter en zaakvoerder van het familiebedrijf “Van As & Zn”. Hij houdt er echter een eigenzinnige leiding op na. Creatief boekhouden, ‘vriendendiensten’, geld onder tafel schuiven: Frans haalt er zijn neus niet voor op. Hij beseft niet dat andere tijden andere regels vragen en brengt hierdoor zijn onderneming in grote moeilijkheden. Zonen Herman en Eddy besluiten dat het genoeg is geweest en nemen het familiebedrijf zelf in handen met het doel het naar een "hoger" niveau te tillen. Oude vetes gooien echter roet in het eten en zorgen voor een explosieve confrontatie.

BEKIJK HIER ALLE AFLEVERINGEN