Derde seizoen Voetbalvrouwen van start

Er staan dertien nieuwe afleveringen op het programma én er zijn verschillende nieuwe aanwinsten. Zo gaan de actrices Yolanthe Cabau van Kasbergen, Marit van Bohemen en Peggy Vrijens in het derde seizoen het luxueuze en vooral veelbewogen leventje leiden van voetbalvrouw. Ze geven alledrie gestalte aan glamoureuze dames, die geen enkele moeite hebben om de voetballende mannen om hun ranke vingers te winden.

Verschillende transfers

Ook op het voetbalveld van Heros hebben er verschillende transfers plaatsgevonden. Nieuw dit seizoen is de Afrikaanse clubaanwinst Kofi (Andre Dongelmans). Hij zorgt voor flink wat testosteron op de grasmat en ver daarbuiten.

Onder leiding van trainer Rutger (Joep Sertons) staan uiteraard ook de vertrouwde voetbalhelden Italo (Bas Muijs), Danny (Mike Weerts) en Gio (Curt Fortin) weer opgesteld. Heros wordt trouwens gekocht door een Russische oliemiljardair. Hij wil graag dat zijn echtgenote Oksana (Peggy Vrijens) wordt opgenomen door de voetbalvrouwen en gaat heel ver om dat geregeld te krijgen.

Nieuwe voetbalvrouwen

Het glamourbestaan van Liz (Leontine Borsato), Melanie (Lone van Roosendaal), Renske (Sophie van Oers) en Solange (Nicolette van Dam) komt flink onder druk te staan door de komst van visagiste Kate (Yolanthe Cabau van Kasbergen).

Tijdens een sexy fotoshoot bij Heros komt Danny in contact met haar. Niets staat hem in de weg om de jacht op deze intrigerende vrouw te openen, want Renske heeft hem inmiddels verlaten en is met zoontje Levi bij Gio ingetrokken.

Alles gaat verder

Nu Solange getrouwd is met de opvliegende Italo let ze niet meer zo op haar lijn. De buit is immers binnen. Dit leidt tot grote frustratie bij de macho voetballer, die zijn vrouw met de dag ronder ziet worden.

Voetbaltrainer Rutger is eindelijk zo ver dat hij zijn Liz ten huwelijk gaat vragen. Hij doet dat op een hele romantische manier en Liz is in de zevende hemel. Maar hoe lang duurt dat geluk?

En ondertussen doet Diego alsof hij nog steeds in coma ligt, waarop Melanie besluit om over te gaan tot euthanasie…Het 3de seizoen van ‘Voetbalvrouwen’ wordt uitgezonden vanaf 1 december 2009. De fans die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, kunnen telkens een aflevering in preview bekijken bij iWatch en iwatch.be.