De hormonen van Van As

24/05/2012 - 15:39

Drank zal er vloeien in de tiende aflevering van ‘De Zonen van Van As’. De Van Assen maken zich namelijk op voor de maandelijkse karaokeavond in hun stamcafé. Kevin (Jonas Van Geel) trekt zijn beste pak aan, Jempie leeft zich volledig uit in een performance van André Hazes en Wouter (Steven Boen) verrast zijn Linde (Rilke Eyckermans) met een pakkende liefdesballade, terwijl zij van twee walletjes blijft eten.

Nu de kantoren van ‘Van As & Zn’ er verlaten bijliggen, maakt Martine (Tania Kloek) van de gelegenheid gebruik om stiekem het zwart kasboek van de firma in te kijken. Omdat het nieuwe planningsprogramma in de soep draait, komt Eddy echter onverwacht toe op het bureau. En hij is niet alleen… Martine kan zich nog net op tijd verstoppen, maar is zo ongewild getuige van een intiem gesprek. Het begin van een passionele intrige…

Vrijdag 25 mei om 20.45

 

Ontdek meer over De Zonen van Van As

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

de zonen van van as programma info

Frans Van As is de stichter en zaakvoerder van het familiebedrijf “Van As & Zn”. Hij houdt er echter een eigenzinnige leiding op na. Creatief boekhouden, ‘vriendendiensten’, geld onder tafel schuiven: Frans haalt er zijn neus niet voor op. Hij beseft niet dat andere tijden andere regels vragen en brengt hierdoor zijn onderneming in grote moeilijkheden. Zonen Herman en Eddy besluiten dat het genoeg is geweest en nemen het familiebedrijf zelf in handen met het doel het naar een "hoger" niveau te tillen. Oude vetes gooien echter roet in het eten en zorgen voor een explosieve confrontatie. Wordt dit de ondergang van de NV Van As? 

Personages

Extra