Axel Daeseleire speelt 'hard to get' (27/04)

26/04/2012 - 13:09

Frans en Jempie ontdekken dat de gestolen auto van Kevin op het internet te koop wordt aangeboden. Ze zijn vastberaden de auto terug te halen en rekenen hiervoor op de hulp van Frakke. Eddy en Herman hebben ondertussen andere katten te geselen. Ze starten de onderhandelingen met Rafaël Kliefhout, een belangrijke klant voor ‘Van As & Zn’. Eddy is vastberaden het beleid van zijn vader om te zwaaien, maar moet zijn goede voornemens al snel aan de kant schuiven.

 

Gastacteurs: Steven Boen (Wouter), Axel Daeseleire (Rafaël Kliefhout), Erico Salamone (Michel), Yves Degen (Jacques Dubroux)

Vrijdag 27 april om 20.45

 

Ontdek meer over De Zonen van Van As

Nieuwe fragmenten

de zonen van van as programma info

Frans Van As is de stichter en zaakvoerder van het familiebedrijf “Van As & Zn”. Hij houdt er echter een eigenzinnige leiding op na. Creatief boekhouden, ‘vriendendiensten’, geld onder tafel schuiven: Frans haalt er zijn neus niet voor op. Hij beseft niet dat andere tijden andere regels vragen en brengt hierdoor zijn onderneming in grote moeilijkheden. Zonen Herman en Eddy besluiten dat het genoeg is geweest en nemen het familiebedrijf zelf in handen met het doel het naar een "hoger" niveau te tillen. Oude vetes gooien echter roet in het eten en zorgen voor een explosieve confrontatie. Wordt dit de ondergang van de NV Van As? 

Personages

Extra