De zoektocht naar dé Voice onder de Kids start op 5 september!

18/08/2014 - 20:36

De zoektocht naar die ene jonge stem die elk haartje doet rechtkomen; een unieke stem die zowel groot als klein weet te betoveren. Dat is The Voice Kids. In The Voice Kids betreden kleine performers met grote talenten het podium. Ze zijn tussen 7 en 14 jaar jong en wagen hun kans om Vlaanderen te imponeren met hun zangtalent. De drie coaches wegblazen met hun Blind Audition en na de Battles doorstoten naar de grote finale, daar doen deze jonge voices het voor.

Die drie coaches zijn niet de minste: Natalia, Regi en Sean Dhondt nemen plaats op de draaistoelen en selecteren de beste stemmen met één druk op de knop. Zij wenden al hun kennis en ervaring aan om de kids te stimuleren het beste in zichzelf naar boven te halen. Wie wordt overmand door een instant kippenvelmoment? Voor welke ruwe diamanten draaien Natalia, Regi en Sean zich spontaan om? En wie blijkt uiteindelijk dé favoriet in zijn of haar team te hebben?

Ontdek het samen met ons vanaf 5 september, 20.35!

Volg The Voice Kids hier op FACEBOOK en TWITTER!

Ontdek meer over The Voice Kids

Nieuwe fragmenten

Over The Voice Kids

Het jongere broertje van The Voice van Vlaanderen is terug. Een nieuwe lading junior Voices stapt het podium op om met hun stem indruk te maken op de coaches. Als ze de stoelen weten om te draaien, treffen de kids enkele nieuwe gezichten aan in de coachstoel. Ancien Sean Dhondt krijgt dit seizoen namelijk versterking van muzikale toppers Laura Tesoro en Josje Huisman.

The Voice Kids Extra

In The Voice Kids Extra proberen Lennart, Sarah, Anneleen en Kamilla alles te weten te komen over de kandidaten van The Voice Kids. Lennart verrast elke week een kandidaat op school, Sarah leert de kandidaten supercoole musical.ly's te maken, Anneleen daagt de kandidaten uit tot Let's Sing battles en Kamilla zingt liedjes met de kandidaten in de hangmat. Fun verzekerd!

Coaches

Extra