Tess verwelkomt 8 Vlaamse toppers

Met ‘De Vlaamse 10’ zet vtm de traditie verder om muziek naar de huiskamer te brengen. Tess Goossens ontvangt 8 nieuwe artiesten.

Het was een bewogen zomer voor Eddy Wally, maar op het podium van ‘De Vlaamse 10’ toont hij dat hij nog steeds de zaal in vervoering kan brengen met zijn nieuwste single ‘Ilumina’. Andes werd vorige week reeds getipt voor een plaats in de Vlaamse 10 top en ze komen nu binnen op plaats 9 met hun aanstekelijke ‘Sinds je weg bent’. Nog zo een nieuwkomer is Luc Steeno. Hij komt binnen op plaats 8 met ‘Jij bent als de zon’.

De vrolijke Jelle Cleymans brengt zijn nummer ‘Naakt doe ik de afwas’ en Laura Lynn is de Vlaamse 10 tip van de week met ‘Met jou samen leven’. Christoff op zijn beurt stijgt alweer een plaats en staat nu op plaats 4 met zijn hit ‘’t is weer tijd voor de polonaise’.

Tom Helsen en Barbara Dex brengen samen het pakkende ‘I am’ en net als vorige week is het Udo die de avond afsluit. Voor de tweede week op rij staat hij op nummer 1 in de Vlaamse 10 top met het prachtige  ‘Voorbij’.

-    Eddy Wally met Ilumina
-    Andes met Sinds je weg bent
-    Luc Steeno met Jij bent als de zon
-    Jelle Cleymans met Naakt doe ik de afwas
-    Laura Lynn met Met jou samen leven