Bart Peeters en Clouseau in de Vlaamse 10

In de vijfde aflevering maken de volgende artiesten hun opwachting op het podium van ‘De Vlaamse 10’:

Clouseau was vorige week nog de Vlaamse 10 tip van de week. Zij komen deze week binnen op nummer 10 met het prachtige ‘Gek op jou’. Ook Wim Leys en Ruth McKenny blijven voorlopig in de top 10. Zij stijgen deze week van 8 naar 7 met hun aanstekelijke ‘Rocking in the streets’.

De meisjes van Pearl brengen hun debuutsingle Speechless en Luc Steeno zet zijn opmars in de Vlaamse 10 top verder. Met ‘Jij bent als de zon’ stijgt hij deze week door naar nummer 5. Willy Sommers is de Vlaamse 10 tip van deze week met het vrolijke ‘Een wonder van een vrouw’.

Ook Lindsay is voor de zesde week op rij terug te vinden in de top 10. Met ‘Voor 100%’ blijft zij deze week hangen op nummer 3. Bart Peeters geeft het beste van zichzelf met ‘Zelden of nooit’.

Na twee weken de lijst van de Vlaamse 10 top te hebben aangevoerd, wordt Udo afgelost door schlagerkoning Christoff. Met het opzwepende ‘’t Is weer tijd voor de polonaise’ is Christoff de nieuwe nummer 1 en mag hij de vijfde aflevering van ‘De Vlaamse 10’ afsluiten.

-    Clouseau met Gek op jou
-    Ruth McKenny en Wim Leys met Rocking in the streets
-    Pearl met Speechless
-    Luc Steeno met Jij bent als de zon
-    Willy Sommers met Een wonder van een vrouw
-    Lindsay met Voor 100%
-    Bart Peeters met Zelden of nooit
-    Christoff met ’t Is weer tijd voor de polonaise