'De Vlaamse 10' zingt in 2011 verder als 'Anne's Vlaamse 10'

Goed nieuws voor de Vlaamse muziekliefhebber. ‘De Vlaamse 10’, het wekelijkse muziekprogramma met gastvrouw Tess Goossens krijgt een vervolg in het nieuwe jaar.
Niet alleen zijn er nieuwe afleveringen, het programma zal voortaan door het leven gaan als ‘anne’s Vlaamse 10’. Ook het uitzenduur van ‘anne’s Vlaamse 10’ wordt lichtjes gewijzigd.

Voor een flinke portie muziek van de beste nationale en internationale artiesten kan de kijker voortaan bij vtm terecht omstreeks 17.25, na ‘Royalty’, tot aan ‘Het Nieuws’ van kwart voor zes. Aansluitend omstreeks 17.55 staat het vervolg op het programma tot aan ‘SOS Piet’ omstreeks 18.25.

Niels Dierckx, Programmatiemanager Show & Entertainment VMMa: “Ik ben erg blij dat we in 2011 bij vtm de kaart van de Vlaamse muziek kunnen blijven verder trekken en dat de band met het digitale kanaal anne wordt bevestigd. Ook het licht gewijzigde uitzenduur zal velen plezieren. De zondagse vooravond met ‘anne’s Vlaamse 10’, ‘Het Nieuws’ van kwart voor zes, om te vervolgen met de verdere countdown van ‘anne’s Vlaamse 10’ tot aan ‘SOS Piet’, vormt voor ons de perfecte line-up om de avond mee op gang te trekken.”

De vernieuwde zondagse vooravond ziet er dus als volgt uit:

16.50:    Royalty
17.25:     anne’s Vlaamse 10
17.45:    Het Nieuws
17.55:    anne’s Vlaamse 10
18.25:    SOS Piet

De opnames van het programma zullen zoals gewoonlijk tweewekelijks doorgaan in de theaterzaal van het entertainmentcomplex ‘Viage’.