Video: De strijd tussen de coaches barst los!
De strijd tussen de coaches barst los!
Uw video is aan het laden...

De strijd tussen de coaches barst los!

21/04/2017 - 09:55

Vorige week zagen we hoe coach Sean  de ene kandidaat na de andere afsnoepte van zijn kersverse collega-coaches Josje en Laura. Maar de vrouwen zijn uit op wraak ... Wie palmt er deze keer de beste kandidaten in? The Voice Kids, vanavond om  20.40 bij VTM!

Ontdek meer over The Voice Kids

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Over The Voice Kids

Het jongere broertje van The Voice van Vlaanderen is terug. Een nieuwe lading junior Voices stapt het podium op om met hun stem indruk te maken op de coaches. Als ze de stoelen weten om te draaien, treffen de kids enkele nieuwe gezichten aan in de coachstoel. Ancien Sean Dhondt krijgt dit seizoen namelijk versterking van muzikale toppers Laura Tesoro en Josje Huisman.

An Lemmens en Kürt Rogiers als mental coach!

Als hosts van The Voice Kids hebben An Lemmens en Kürt Rogiers ondertussen hun sporen al verdiend. Ook dit seizoen vangen zij de deelnemers op, leggen ze samen met hen de weg af van en naar het podium en zorgen ze voor de nodige peptalk. Kürt treedt op als mental coach, An beleeft samen met de familie en vrienden backstage mee hoe elke zanger het er vanaf brengt tijdens de auditie.

Coaches

Extra