Veelgestelde vragen

Wanneer komt 'de Stip' bij mij in de buurt?
Zes dagen per week,  van maandag tot en met zaterdag doorkruist 'de Stip' Vlaanderen.  Het is niet mogelijk ver op voorhand de locaties mee te geven van 'de Stip', maar geen nood, wij komen overal wel eens. De locaties van de stip kan je steeds terugvinden op  vtm.be/de-stip/kalender. Vul gerust ook het invulformulier ‘ik wil op de stip’ op de site in. Op die manier zijn wij al op de hoogte van jouw specifieke oproep en kunnen we hier misschien rekening mee houden bij het bepalen van de stip-locaties.

Ik heb een oproep gedaan. Wanneer komt deze op televisie/website?
Indien je oproep geselecteerd wordt voor uitzending op televisie duurt het maximum een maand alvorens hij wordt uitgezonden.  Indien je oproep enkel geselecteerd wordt voor de website staat ook deze binnen de maand op de site van 'de Stip'.

Wanneer krijg ik reactie op mijn oproep?
Zodra uw oproep gepubliceerd is  – op televisie of op de website – duurt het ongeveer 2 a 3 weken alvorens alle reacties doorgestuurd worden.  Als er oproepen zijn die datumgerelateerd zijn (vb. evenementen, …) doen wij ons uiterste best om de reacties tijdig naar u door te sturen.

Hoe kom ik in contact met een oproeper?
Het contact tussen de oproeper en de persoon die reageert, verloopt altijd via de redactie van 'de Stip'.  Pas als uw oproep werd gepubliceerd en de reacties hierop doorgestuurd zijn, kan u zelf in contact komen met mensen die op je oproep reageerden.  Het heeft geen zin om je reacties vroeger op te vragen. Gezien de grote hoeveelheid oproepen hebben wij namelijk sowieso tijd nodig om alles nauwgezet op te volgen.

Ik heb me aangemeld via 'ik wil op de Stip' – wat gebeurt er nu?
De redactie overloopt dagelijks alle aanvragen, maar omwille van de vele reacties is het onmogelijk om op alle aanvragen een persoonlijke reactie te geven.
Indien je dus geen exacte mail gekregen hebt van ons is het best dat je goed in de gaten houdt waar 'de Stip' komt te liggen en daar je oproep komt doen.
Bedankt alvast voor je interesse in ons programma.  En hopelijk tot binnenkort op 'de Stip'.