De Seksenquête 2017: Masturberen en seksspeeltjes

17/10/2017 - 18:13

Masturbatie is allang geen taboe meer. De meerderheid van de Vlamingen doet het wel: van af en toe een keer tot regelmatig en zelfs dagelijks. Maar toch opvallend: 34,4% van de Vlaamse vrouwen masturbeert nooit. Bij de mannen is het maar 13,8% die nooit een keer de hand aan zichzelf slaat.

Julie Colpaert spreekt dinsdag in Telefacts: De Seksenquête 2017 met verschillende Vlamingen - een mix van koppels, singles, vrouwen en mannen - over hun seksleven en het gebruik van seksspeeltjes.

De langere reportage kijkt hoe technologie ons seksleven is binnengeslopen. En vooral: hoe zullen we seks beleven in de toekomst? Het hoeft geen verrassing te zijn, Japan staat ver op het vlak van vernieuwende seksspeeltjes. Een jonge kerel ontwikkelde een speeltje waarbij je een zelfgekozen animatiefiguurtje kan bevredigen in een virtuele realiteit.

De interviews met Vlamingen en de volledige reportage zie je vanavond om 21u45 in Telefacts: De Seksenquête 2017.

Ontdek meer over Telefacts Zomer

Meer video's van Telefacts Zomer

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2018

Seizoen 2018

Telefacts

Telefacts, vanaf woensdag 6 september 

Birgit Van Mol leidt elke week spraakmakende reportages en internationaal bekroonde documentaires in. Onderwerpen die u aanbelangen, achtergrond bij de grote nieuwsfeiten, straffe undercoverreportages, maar evenzeer verhalen die simpelweg raken. Kortom, het beste van wat er op de internationale televisiemarkt te vinden is.  

Telefacts is er steeds op woensdag rond 22.30 bij vtm.

 

Extra

Andere programma's