Nieuw seizoen 'De Pfaffs'

De kijkers die het weekend met een warme glimlach en ontspannen willen afsluiten, worden zondag uitgenodigd om af te stemmen op ‘De Pfaffs’. Elke week kunnen we een kijkje nemen in het leven van Jean-Marie en Carmen Pfaff en dat van hun 3 dochters, en kunnen we de kleine en grote gebeurtenissen in hun gezinnen volgen.

Carmen en Jean-Marie

Het is een feit dat de familie Pfaff een bewogen periode achter de rug heeft. Na vele jaren van huiselijk geluk hebben Carmen en Jean-Marie de villa in de Guyotdreef geruild voor een compacter huis in de buurt. Voor Carmen is dit als het ware een nieuwe start. Nu ze kleiner woont, kan ze eindelijk meer tijd nemen voor zichzelf. Genieten van theater, naar het gala van de Gouden Schoen gaan, een optreden meepikken, … Carmen heeft weer energie en tijd om te genieten!

Debby

Ook oudste dochter Debby heeft een zware knoop doorgehakt. Nadat ze in het ziekenhuis is beland, heeft ze besloten om voor haar gezondheid en haar kinderen te kiezen. Sunset Boulevard heeft ze bijgevolg verhuurd aan een bloemenwinkel. Voortaan zal ze alleen de nagelstudio runnen. Zij en Nicolas plannen met hun zoontjes ook een deugddoende vakantie naar Mexico.

Lyndsey

Jongste dochter Lyndsey heeft haar handen nog altijd meer dan vol. Kleine Fay ontpopt zich tot een hele dame en kleuter Bruce laat geen moment onbenut om zijn zusje te plagen. Gelukkig gaat Fay binnenkort naar school…

Kelly

En bij de familie Gooris blijft de humor verzekerd! Terwijl Sam de professionele moppentoer opgaat, leeft Kelly zich uit op de schaatsbaan. Carmen heeft immers een privé-schaatsbaan laten aanleggen in haar tuin!

Dit zijn enkele van de gebeurtenissen die in het 10de seizoen van 'De Pfaffs' aan bod komen.