Slotreeks 'De Pfaffs' vanaf 4 december

01/12/2011 - 13:33

In september 2002 maakte Vlaanderen kennis met de celebrity-docureeks ‘De Pfaffs’. Bedoeling was om 16 afleveringen lang het reilen en zeilen binnen het gezin van de bekende keeper Jean-Marie Pfaff te volgen. 16 afleveringen werden er uiteindelijk 227 en zo’n 10 jaar lang hebben de Pfaffs hun deuren opengesteld voor kijkend Vlaanderen.

Vanaf zondag 4 december 2011 wordt de vijfdelige slotreeks van ‘De Pfaffs’ uitgezonden. Daarin blikken Jean-Marie & Carmen, Debby & Nicolas, Kelly & Sam en Lyndsey & Dave terug op de ups en downs van een bewogen decennium, lichten ze de meest memorabele Pfaffs-momenten toe en geven ze een blik achter de schermen van de docureeks. Zo komt de kijker onder andere te weten hoe het kwam dat Sam zo ziek was op de eerste familiereis met de Pfaffs, onthult Carmen een geheimpje over Lyndsey’s huwelijk en verklaart Kelly hoe zij haar emotioneel breekpunt in ‘De Pfaffs’ heeft ervaren.

Jean-Marie en Carmen reizen in deze slotreeks ook samen met hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven. Zo ontmoeten ze de kerstman, gaan ze sleeën met rendieren en ondernemen ze een huskytocht. Afsluiten doen ze op 1 januari 2012, hoe kan het ook anders, in feestelijke Pfaffs-stijl.

'De Pfaffs', vanaf zondag 4 december om 20.10

Ontdek meer over Archief