Spek met mosterdlaagje

10/09/2010 - 16:50

Het recept van spek met een mosterdlaagje.

Benodigdheden:

• 2 dikke schijven Breydelham (in tweeën gesneden)
• 4 eetlepels mosterd
• 4 plakjes raclettekaas
• 8 eetlepels broodkruim
• 2 eetlepels fijngehakte peterselie
• 1 koffielepel fijngehakte look
• 4 eetlepels olijfolie
• 1 eetlepel PH Honing-mosterdkruiden
• 2 eetlepels fijngehakte bieslook
• 4 eetlepels zure room
• 4 aardappelen
• Alpro soya Bakken & Braden

Bereidingswijze:

• Schik de schijven Breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig.
• Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden
• Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd.
• Bedek dit met de raclettekaas en het broodkruim.
• Laat dit nog een tweetal minuten op de grill liggen.
• Serveer het geheel met een aardappel met zure room.
• Meng de zure room onder de fijngesneden look en de bieslook.
• Kook de aardappel vervolgens gaar in de schil in gezouten water.
• Snijd hem daarna in tweeën en serveer hem samen met de zure room.

Ontdek meer over De Perfecte Keuken

Meer video's van De Perfecte Keuken

7min
Di, 27/09/2011
5min
Vr, 23/09/2011
8min
Di, 20/09/2011
8min
Ma, 19/09/2011