Couscous met lamsvlees

Het recept voor couscous met lamsvlees.

Benodigdheden:

• 1 lamsbil
• 1 courgette
• 2 tomaten
• 8 teentjes look
• 2 raapjes
• 1 ui
• 400 g couscous
• Saffraan
• 2 sinaasappelen
• 2 eetlepels PH Runderbouillon
• Water
• Koriander
• Alpro soya Bakken & Braden
• Kruiden: curry, kurkuma, komijn, paprika, gemalen koriander

Bereiding:

• Snijd de lamsbil in stukken van 3 cm op 3cm.
• Kruid het vlees aan alle kanten en bak het bruin aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
• Voeg er de fijngesneden uien en look aan toe en blus het geheel met water en het sinaasappelsap tot alles onder staat.
• Voeg vervolgens de PH Runderbouillon eraan toe en laat dit rustig garen gedurende 90 minuten.
• Voeg na 45 minuten de in grote stukken gesneden groenten, de saffraan en de kruiden eraan toe naar eigen smaak.
• Serveer het geheel met de couscous en voeg op het eind de verse, fijngesneden koriander eraan toe.