Couscous met lamsvlees

09/09/2010 - 17:23

Het recept voor couscous met lamsvlees.

Benodigdheden:

• 1 lamsbil
• 1 courgette
• 2 tomaten
• 8 teentjes look
• 2 raapjes
• 1 ui
• 400 g couscous
• Saffraan
• 2 sinaasappelen
• 2 eetlepels PH Runderbouillon
• Water
• Koriander
• Alpro soya Bakken & Braden
• Kruiden: curry, kurkuma, komijn, paprika, gemalen koriander

Bereiding:

• Snijd de lamsbil in stukken van 3 cm op 3cm.
• Kruid het vlees aan alle kanten en bak het bruin aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden.
• Voeg er de fijngesneden uien en look aan toe en blus het geheel met water en het sinaasappelsap tot alles onder staat.
• Voeg vervolgens de PH Runderbouillon eraan toe en laat dit rustig garen gedurende 90 minuten.
• Voeg na 45 minuten de in grote stukken gesneden groenten, de saffraan en de kruiden eraan toe naar eigen smaak.
• Serveer het geheel met de couscous en voeg op het eind de verse, fijngesneden koriander eraan toe.

Ontdek meer over De Perfecte Keuken

Meer video's van De Perfecte Keuken

7min
Di, 27/09/2011
5min
Vr, 23/09/2011
8min
Di, 20/09/2011
8min
Ma, 19/09/2011