Nieuw bij vtm: 'De Perfecte Date'

27/01/2012 - 15:41

Sara is 34 en woont samen met haar zoontje Wout in Oost-Vlaanderen. Een jaar geleden verloor ze haar echtgenoot. Sara was lange tijd ontroostbaar, maar wil vandaag de draad van haar leven terug oppikken. Ze wil nieuwe mensen leren kennen en maakt in 'De Perfecte Date' kennis met drie charmante vrijgezellen.

Een eerste date brengt Sara naar Waregem. Daar heeft ze een afspraak met Stijn, een 34-jarige handelsreiziger en bon vivant. Dat laatste zal Sara geweten hebben want Stijn laat niets aan het toeval over om zijn blind date te imponeren. Hij laat haar genieten van zijn kookkunsten en neemt haar vervolgens in stijl mee naar een exclusief evenement.

De 38-jarige Lieven uit het Aalsterse kiest voor een andere aanpak. Als carnavalist en imitator hoopt hij zijn date te kunnen charmeren met gevoel voor humor. Lieven draagt plezier maken hoog in het vaandel, een eigenschap die Sara wel weet te appreciëren. Na het diner trakteert hij haar op enkele ‘typetjes’. Vervolgens zakt het duo af naar de kerstmarkt van Aalst, waar de sfeer er behoorlijk inzit.

Carl (34) uit Wondelgem leeft voor voetbalclub AA Gent en is net zoals Sara erg sportief. Hij houdt ook van een snuifje cultuur en die passie wil hij delen met zijn date. Hij leidt haar rond in het Gentse NTG en neemt haar mee voor een romantisch ritje op het grootste mobiele reuzenrad van Europa.

Of één van deze dates effectief ‘De Perfecte Date’ is, is nog maar de vraag… Bij wie belt Sara aan voor een tweede afspraakje en wie krijgt het bezoek van de pizzaman?


'De Perfecte Date, maandag 30 januari om 20.45

Ontdek meer over De Perfecte Date

Nieuwe fragmenten

De perfecte date programma info

Eén vrijgezel, drie dates, één afspraakje en één uitverkorene. Dat is in een notendop waar het in ‘De Perfecte Date’ om draait. Single mannen of vrouwen stappen vier weken lang binnen in de leefwereld van drie potentiële partners. In elke aflevering staat één vrijgezel centraal die zijn sociale leven een nieuwe impuls geeft en zich door drie blind dates mee op sleeptouw laat nemen.

Een rondleiding in hun woning, samen genieten van een etentje en met z’n twee op stap gaan... Meer is er niet nodig om mekaar beter te leren kennen. Van een museumbezoek tot een partijtje indoor skiën of een kasteelbezoek, de vrijgezelle dames en heren dompelen hun date onder in hun favoriete tijdverdrijf. Op die manier geven ze een stukje van hun persoonlijkheid bloot en wordt snel duidelijk tussen welke duo’s de grootste klik ontstaat.

Wanneer alle afspraakjes achter de rug zijn, is het tijd om de rollen om te draaien. De single kiest zijn favoriete date en nodigt de uitverkorene uit op een afspraakje naar haar/zijn keuze. De drie vrijgezellen beleven spannende tijden. Eén van hen mag zich namelijk opmaken voor een extra avond vol verrassingen, terwijl de twee anderen zich tevreden moeten stellen met de pizzaman. Ontstaat er aan het einde van de rit een match? Worden de twee vrienden? Of blijft het bij die ene leuke date?